Banketten

Under alla år har vi strävat efter att erbjuda en god middag på mässans lördagkväll. Med åren har vi provat många varianter, allt från tre-rätters ekologiskt med utsökta viner till mer pubmatsliknande anrättningar. Sedan drygt 10 år har vi en bransch-bankett där varje utställare har ett antal platser beroende av storleken på utställningsytan. På banketten sitter större delen av en hel bransch tillsammans, något vi hört är ganska unikt i världen. Denna lördagsafton delas också priset "Swedish hifi lifetime achievement" ut före desserten. Juryn - bestående av journalister, de potentater som hitintills fått utmärkelsen samt grundaren av priset - hedrar då en person som vanligtvis är på plats. Vanligtvis heller inte medveten om vad som stundar. Utställare och mässbesökare köper extra biljetter HÄR.

Meny lördag kväll, bankettsalen på Park Avenue:

Kl 19.00 öppnar baren. Du köper något att sippa på samt tittar på de vinalternativ som hovmästaren tagit fram, Vill du ha vin till maten köper du vinbiljetter samtidigt. 

Anläggningen har ny köksmästare och hovmästare sedan sist. För oss har Alessio Fioriniello (bara namnet! måste ju vara en stjärna!) skapat följande middag och med de prisökningar som allmänt råder har vi satsat på 2-rätters kvalitet och något mer mat, framför 3-rätters. På bordet finns också bröd och slungat smör. 

OBS: anmäl i förväg specialkost, typ vegetarisk, allergi osv.

ca 19.45 Vi sätter oss till bords

- Huvudrätt: Kryddig mörbakad hjortrostbiff, smörstompad potatis med dragon och rostad palsternacka, rödvinssky.

- Dessert: Cheesecake på vanilj, vit choklad och bärkompott.

I bankettbiljetten ingår bordsvatten och kaffe på maten. Gott vin till maten köper du i baren före vi sätter oss till bords under mingelstunden, se ovan.

Swedish Hifi Lifetime Achievement Award

Juryn

 

hjort.jpg

 

folkofolk-Vin.jpg

 

cheesecake-i-glas.jpg